Jonas Helleberg Madsen har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort mod Ishøj. Midtbanespilleren misser dermed sæsonens sidste hjemmekamp, lørdag den 18. juni, hvor Greve møder Herstedøster på Greve Stadion.

Greve må undvære midtbanespilleren Jonas Helleberg Madsen, når holdet lørdag den 18. juni 2022 møder Herstedøster i sæsonens sidste kamp på Greve Stadion. Med kick-off klokken 14.00. Det sker, som følge af advarslen i lørdagens udekamp mod Ishøj.

Med det gule kort har Jonas Helleberg Madsen sammenlagt 24 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.