Femte kvalifikationsrunde forud for Sydbank Pokalen blev endestation for Greve, da holdet onsdag den 15. juni 2022 tabte 3-1 til Såby efter 2-0 ved pausen. Christian Vingaard Sjølander scorede Greves enlige mål i pokalkampen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde atter sparet spillere i pokalen, mens holdets to nuværende spillere med størst erfaring, Bjørn Paludan (93 kampe) og Jonas Helleberg Madsen (83 kampe), var med allerede fra kampens start.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land. Allerede efter 17 minutters spil kom Såby foran. Mathias Larsen sørgede for kampens første scoring, da han ekspederede bolden ind bag Benjamin Bylund i mellem stængerne for Greve.

Såbys Morten Jørgensen sørgede for yderligere en scoring inden pausen. Forinden kom Christian Vingaard Sjølander og Tobias Siig på banen i stedet for Mads Christensen og Christian Wibe Jespersen. Det blev ikke til yderligere scoring herefter i første halvleg.

To mål og gæsterne ude

Hjemmeholdets Mathias Larsen slukkede reelt lyset for Greve, da han scorede til 3-0 midtvejs i anden halvleg. Forinden havde Christian Larsson stemplet ud for kampen, og det betød atter spilletid for Mads Christensen, der således fik den sidste halve time på banen.

Gæsterne fik pyntet på resultatet med scoring til 3-1 med 19 minutter igen. Det blev indskiftede Christian Vibe Sjølander, der scorede sit sjette mål i den blå trøje, hvori Simon Rudolph Olsen også fik spilletid med indskiftningen i stedet for Anton Barlach i overtiden.