Efter 37 kampe i den blå trøje med syv scoringer til følge, er Anders Vibe Kjøller nu fortid i Greve. Den 23-årige midtbanespiller skifter til Tårnby FF, der er indplaceret i Danmarksseriens Pulje 1, ligesom Greve.

Anders Vibe Kjøller kom til Greve i foråret 2021 fra Avedøre, og fik debut i 3-1-sejren over Allerød på Greve Stadion. Det blev sidenhen til yderligere 36 kampe for Greve, inden han skifter til Tårnby FF, hvor målet er helt klart for den nu tidligere Greve-spiller.

»Jeg vil rigtig gerne oprykningen i år og jeg føler at mine chancer for en oprykning med Tårnby FF er en tand større end mine chancer med Greve«, kommenterer Anders Vibe Kjøller til Greve Fodbold Statistik med aftalen i hus.

»Det kan være jeg tager fejl, men det er min følelse. Derfor har jeg takket ja til Tårnby FF. Jeg håber dog af hele mit hjerte, at både Greve og Tårnby FF, når oprykningen«, afrunder midtbanespilleren, der spillede sin sidste kamp for Greve i 0-2-nederlaget til Herstedøster.