Det blev en målrig affære, da Greve lørdag den 30. juli 2022 måtte se sig besejret af Vanløse med 4-3 i sommerens anden træningskamp. Anton Barlach, Magnus Kock Nielsen samt Lasse Rau-Højer stod for Greves scoringer.

Gæsterne fik en drømmestart allerede efter fem minutter, da Anton Barlach afsluttede udefra med et skud, som drønede direkte i målet. 0-1 til Greve. Der var mere tilbage i godteposerne fra gæsterne, der også øgede til 0-2 ved Magnus Kock Nielsen.

Inden pausen fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark. Sebastian Lopez blev sat til at eksekvere sparket og han svigtede ikke holdkammeraterne. Ekspederede bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen. 1-2, og der var ikke flere scoringer i første halvleg.

I pausen foretog Greve flere udskiftninger. Blandt andet kom Lasse Rau-Højer på banen, og Mitchell Tagø Pedersens afløser skulle blot bruge fem minutter på grønsværen. Rau-Højer nettet til 1-3, men dermed var målfesten ikke slut.

Nicolai Johansen og Simon Pedersen scorede de tre sidste mål fra hjemmeholdet i anden halvleg, og sikrede dermed sejren til Vanløse. Greve kan nu se frem til sommerens sidste træningskamp, når FC Nordsjællands U/19-holdet gæster på onsdag.