Anton Barlach stod for to scoringer, mens Mathias Johansson også kom måltavlen for Greve, da holdet lørdag den 6. august 2022 spillede 3-3 efter 2-2 ved pausen mod B 1908 på Greve Stadion, hvor der var comeback til Lasse Rau-Højer.

Hjemmeholdet lagde bedst fra land og allerede syv minutter var gæsternes sidste skanse Mads Dalby Bjørn blev passeret to gange. Anton Barlach scorede til 1-0 efter fire minutter og bare tre minutter senere fordoble han Greves målscore i kampen. 2-0.

B 1908 lod sig ikke slå ud og fik reduceret efter 27 minutter før pausen ved David Chernet, og det lykkedes også gæsterne at få bragt balance i regnskabet inden holdene gik til pause. Simon Sinkjær var manden bag B 1908 udlignende mål minutter før pausen.

I starten af anden halvleg kom Greve atter på ret kurs, da Mathias Johansson var manden bag scoringen til 3-2. En scoring, der holdt til ni minutter før slutfløjt, hvor Shimal Adi udlignede til 3-3, og det blev ikke til yderligere scoring i kampen.

6 aug 2022-13:00
Pausestilling: 2-2
Greve
3
B 1908
3
Slut
Daniel Vigtoft Sørensen
Kort
42'
Holdopstillinger