Lasse Rau-Højer scorede alle tre mål for Greve, da holdet onsdag den 17. august 2022 spillede 3-3 mod Holbæk efter 2-1 ved pausen på Greve Stadion. Remiset betyder, at Greve er placeret på ottendepladsen efter runden.

Denne sommer skiftede angriberen Lasse Rau-Højer fra Solrød til Greve, og han gav sit hold en drømmestart mod Holbæk med scoring allerede efter to minutter. Der blev også scoret yderligere inden pausen, hvor Lasse Rau-Højer øgede til 2-0.

Seks minutter før pausen fik Tarik Mourhib reduceret til 2-1, inden at Jannik Skov Hansen fik udlignet efter ni minutters spil af anden halvleg. Der var dog flere scoringer tilbage i begge hold, med to mål inden for fire minutter.

Med sin tredje scoring øgede Lasse Rau-Højer til 3-2, men den stilling holdt blødt fire minutter, inden at Mikkel Jensen fik bragt balance i regnskabet med 3-3-målet, der samtidig skulle blive kampens sidste.