Efter to 3-3-remiser mod henholdsvis B 1908 og Holbæk samt 0-1-nederlag til Karslunde, jagter Greve sæsonens første sejr, når holdet møder Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark i morgen med kick-off klokken 14.00.

Inden sæsonen skiftede Lasse Rau-Højer fra Solrød til Greve, og i onsdags stod han for alle tre scoringer mod Holbæk på egen græs. Angriberen er også med, når Greve er på besøg hos Brønshøj søndag middag.

»At spille på Tingbjerg Ground er altid en fed oplevelse. Vi glæder os til at nyde den fantastiske kulisse som Brønshøj-supporterne skaber omkring kampene med alt det lir der hører til«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi har gode minder fra sidst vi var på Tingbjerg Ground, hvor vi vandt 3-1, men samtidig er vi også klar over at Brønshøj er forbedret væsentligt siden sidst vi spillede hos dem. Vi leverede sidste sæson tre gode og spændende kampe mod Brønshøj, hvor vi kunne hente syv point mod dem i alt«.

»Det er en hård sæson vi er gået i gang med og vi skylder den første sejr i sæsonen, som vi håber vi kan tage i morgen på Tingbjerg Ground. Jeg ret sikker på at opgøret i morgen bliver ligeså underholdende og medrivende som vores seneste kamp mod Holbæk« afrunder cheftræneren, der har udtaget følgende spillere til kampen mod Brønshøj:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Christian Wibe Jespersen, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Mads Christensen, Oliver Lippert, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Victor Lundt Balling, Anton Barlach og Nicolai Diaz