Anton Barlach scorede sæsonens tredje mål, da Greve søndag den 21. august 2022 tabte 6-1 til Brønshøj efter 4-1 ved pausen. Med nederlaget er Greve på sidstepladsen efter rundens kampe.

Hjemmeholdet fik en drømmestart og allerede efter ni minutter førte Brønshøj med 2-0 på mål af Mathias Veltz og Oskar Tranberg. Greve lod sig ikke slå ud og Anton Barlach fik reduceret til 2-1 med 17 minutter tilbage af halvlegen.

Brønshøj fik øget til 3-1 ved Nicolai Jægergaard fire minutter senere, og kort inden pausen var Mathias Veltz atter på færde. Han fik ekspederet bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet til 4-1. Stillingen ved pausen.

Mathias Veltz scorede sit tredje mål i kampen af starten af anden halvleg, og hjemmeholdet fik yderligere et mål. Greves Victor Lundt Balling scorede i eget net efter lidt over en times spil, og der kom ikke yderligere mål. 6-1 til Brønshøj.

21 aug 2022-14:00
Pausestilling: 4-1
Brønshøj
6
Greve
1
Slut
Midjan Hadzidulbic
Mål
Kort
36'
47'
Holdopstillinger