Efter sidste weekends 1-6-nederlag til Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark skal Greve forsøge at vaske tavlen ren, når holdet møder Roskilde KFUM på fremmed græs i dag. Med kick-off klokken 13.30 i Lillevang Idrætscenter.

Anton Barlach scorede Greves enlige mål mod Brønshøj. Midtbanespillerens tredje mål i indeværende sæson og han er også med, når holdet løber på banen i Roskilde om nogle timer. Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ser frem til kampen:

»Vi var ude for et mareridt i søndags som skal revancheres. En indsats vi ikke kunne være bekendt og helt sikkert et lavpunkt gennem de sidste to år. Det er som det er og vi ser nu fremad«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi har rystet skuffelsen af os, haft en god træningsuge og er nu klar til endnu et svært udebane opgør mod nedrykkerne fra Roskilde KFUM. En ulykke kommer sjældent alene og vi må konstatere, at vi er massivt skadesramte, hvilket gør vores start-11 i dag potentielt rekord ungt i GF-regi i danmarksserien«.

»Både TK, Stab og Lasse døjer med skader men giver det et skud i dag samtidig med at Kock og Mini, Tagø-brødrene, Bruus og Larsson fortsat er ude. Den gode nyhed er at vi har nogle skarpe unge mennesker der er klar til at levere en mandfolke indsats i dag og det ser vi frem til at følge«

»Den her sæson har været en hård fødsel, men vi har rullet ærmerne op og skal vaske den plet af vi fik sidste weekend mod Brønshøj« afrunder cheftræneren, der har udtaget følgende spillere til kampen mod Roskilde KFUM:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Christian Wibe Jespersen, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Mads Christensen, Simon Budolph Olsen, Oliver Lippert, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Victor Lundt Balling, Anton Barlach og Nicolai Diaz