Kasper Ingemann Olesen og Lasse Rau-Højer scorede Greves to mål, da holdet lørdag den 27. august 2022 vandt 2-0 over Roskilde KFUM, og sikrede sig den første sejr i indeværende sæson i Danmarksserien.

Greve kom foran allerede efter ni minutter spil, da Kasper Ingemann Olesen ekspederede læderet i kassen. 1-0 til Greve, og det blev ikke til yderligere scoring, inden de to hold forlod grønsværen i forbindelse med pausen.

Med 13 minutter tilbage af kampen, kom Lasse Rau-Højer på banen. Angriberen svigtede ikke holdkammeraterne med to minutter til slutfløjt. Med sæsonens fjerde mål, var Lasse Rau-Højer stærkt medvirkende til at alle tre point havnede i Greve.

27 aug 2022-13:30
Pausestilling: 0-1
Roskilde KFUM
0
Greve
2
Slut
Kort
81'
Gult kort
89'
Holdopstillinger
Roskilde KFUM
Greve
Reserver
77'88'89'
61'
61'