Mathias Tagø Pedersen scorede på straffespark, mens Lasse Rau-Højer også kom på måltavlen, da Greve fredag den 2. september 2022 vandt 2-0 over Gørslev på Greve Stadion efter 0-0 ved pausen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen kunne se sig hold komme igennem første halvleg uden scoringer. Til gengæld måtte en skadet Benjamin Bylund lade sig udskifte i målet. I stedet kom Thomas Kullenberg Olsen på banen.

Mathias Tagø Pedersen kom på banen et lille kvarter efter pausen, og bare tre minutter senere stod angriberen foran 11-meter-pletten. Han svigtede ikke holdkammeraterne og ekspederede læderet i netmaskerne til 1-0 til Greve.

Den hjemvendte angriber Lasse Rau-Højer har scoret i flere kampe, og det var også tilfældet mod Gørslev. 20 minutter før tiden scorede Rau-Højer Greves andet mål og sit femte mål i efterårsturneringen. 2-0, kampens resultat.