Lasse Rau-Højer scorede to gange, mens Anton Barlach, Jonas Stabell og Mathias Tagø Pedersen også kom på tavlen, da Greve fredag den 9. september 2022 vandt 6-1 over Herstedøster efter 3-0 ved pausen.

Lasse Rau-Højer lagde for i målfesten, idet han scorede Greves første mål efter 19 minutter og allerede fire minutter senere var angriberen blevet dobbelt målscorer med sit andet mål i kampen. 2-0 til Greve, der også kom på 3-0 ved Simon Boe Nielsen kort efter.

I anden halvleg fortsatte målfesten. Først kom Anton Barlach på tavlen med scoringen til 4-0. Herefter fik hjemmeholdet reduceret, inden at Jonas Stabell og Mathias Tagø Pedersen scorede i nævnte rækkefølge. Sidstnævnte brændte endda straffespark til slut i kampen.