Anton Barlach, Lasse Rau-Højer og Jonas Stabell kom alle på måltavlen, mens Thomas Kullenberg Olsen holdet målet rent for Greve, da holdet lørdag den 1. oktober 2022 vandt 3-0 over B 1908 i Sundby Idrætspark.

Greve fik en drømmestart på kampen efter fem minutter, da Anton Barlach modtog bolden i venstre side, tog et par driblinger udenom et par B 1908-spillere og ekspederede læderet over i det lange hjørne. 1-0 til Greve, der havde mere tilbage i første halvleg.

Det blev Greves topscorer Lasse Rau-Højer, der sørgede for første halvlegs andet mål. Med hjælp fra en B 1908-spiller blev bolden rettet en smule af, og bolden røg ind bag Mads Dalby Bjørn i hjemmeholdets mål. 2-0 ved pausen.

I anden halvleg blev det til yderligere end scoring. Jonas Stabell scorede sit 12. mål i karrieren for Greve med 13 minutter tilbage af kampen. Scoringen blev den eneste i halvlegen, og det betød Greve trak sig sejrrigt ud af kampen.