Der er revanche til gode, når Greve og Brønshøj mødes på Greve Stadion i morgen middag. Med kick-off klokken 13.00. Brønshøj vandt 6-1 i den omvendte kamp i Tingbjerg Idrætspark, hvor Anton Barlach scorede Greves enlige mål.

Brønshøj er kommet stærkt fra start i Danmarksserien. De første 12 kampe har resulteret i otte sejre, tre uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Klubben fra Tingbjerg fører dermed rækken, inden kampen mod Greve, der er på femtepladsen i rækken.

»Første kamp mod Brønshøj var en skelsættende oplevelse for denne sæson hidtil. Vi blev kørt rundt på Tingbjerg Ground og tabte mere end fortjent 6-1 på en dag, hvor intet fungerede«, siger cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Siden denne oplevelse har vi rejst os med otte kampe, hvor vi har hentet 17 point, tabt en og indkasseret tre mål. Vi gældsatte os selv på Tingbjerg Ground og har siden afbetalt på den gæld«, fortsætter cheftræneren, der står foran sin kamp nummer 63 for Greve.

»I morgen er det tid til at gøre boet op igen og selvom vi er voldsomt skadesplaget og mangler flere nøglespillere, så giver det optimisme at vi i fredags leverede en disciplineret indsats, som gav tre point i mod et profileret Holbæk-hold«.

»Vi er underdogs i morgen, men vi har en plan og den forsøger vi at udføre efter bedste evne«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der må se bort fra karantæneramte Lasse Rau-Højer samt flere skadede spillere, heriblandt anfører Kasper Ingemann Olesen.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Simon Budolph Olsen, Jonathan Nygaard, Oliver Lippert, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
6 apr 2024
- 14:00
Brønshøj
2 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
7 okt 2023
- 13:00
Greve
0 2
Brønshøj
Danmarksserien, Pulje 1
22 okt 2022
- 13:00
Greve
3 0
Brønshøj
Danmarksserien, Pulje 1
21 aug 2022
- 14:00
Brønshøj
6 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
13 maj 2022
- 13:00
Greve
1 1
Brønshøj