Førerholdet Brønshøj blev smækket tre gange i “Hvepse-boet” på Greve Stadion, mens 17-årige Simon Budolph Olsen blev historisk målscorer, da Greve vandt 3-0 over Brønshøj. Tobias Siig og Anton Barlach kom også på måltavlen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til startopstillingen i 1-0-sejren over Holbæk i sidste uge. Karantæneramte Lasse Rau-Højer blev erstattet af Mitchell Tagø Pedersen fra kampens start.

Kampen var kun 16 minutter gammel, da Greves Tobias Siig endelig kunne skrive sig på listen over målscorere fra Greves bedste seniorhold. I hans kamp nummer 66 i den blå trøje. Mathias Tagø Pedersen fandt forsvarsspilleren, der scorede til 1-0 for hjemmeholdet.

Der var mere tilbage i Greve. Simon Boe Nielsen kom på assistkortet, da han fandt Anton Barlach efter en halv times spil. Sidstnævnte svigtede ikke holdkammeraterne og scorede til 2-0. Stillingen, da dommeren fløjtede til pause efter de første 45 minutter.

Forinden pausefløjtet havde Greves anfører Anders Hunsballe fået en advarsel af kampens dommer Gustav Olsen, der midtvejs i halvlegen også havde præsenteret Mathias Tagø Pedersen for et kort af samme farve.

EN HISTORISK SCORING

Greve foretog kampens første udskiftning ti minutter inde i anden halvleg. Der var ikke mere spilletid til 2-0målscoreren Anton Barlach. I stedet kom Nicolai Diaz på grønsværen, og fik de sidste 35 minutter for hjemmeholdet.

Der var også i gang kortene i anden halvleg, hvor først Jonas Stabell og sidenhen Jonathan Brockmann Villadsen kom i dommerens sorte bog. Det gjorde Simon Budolph Olsen til gengæld ikke, da han afløste Mathias Tagø Pedersen med et kvarter igen.

Det lignede en 2-0-sejr, da holdene gik ind i kampens overtid, hvor Greve benyttede tiden til at foretage en dobbeltudskiftning. Mikkel Kongstad og Oliver Lippert kom på banen i stedet for Simon Boe Nielsen og Mitchell Tagø Pedersen.

Stadionuret viste 93 minutter, da Simon Budolph Olsen skrev sig ind i Greves historiebog, som alletiders yngste målscorer med målet til 3-0. Midtbanespilleren er blot 17 år og 10 dage gammel. Kampen var hans syvende på Greves Danmarksseriehold.

22 okt 2022-13:00
Pausestilling: 2-0
Greve
3
Brønshøj
0
Slut
Gustav Olsen
Kort
45'
Gult kort
60'
Gult kort
90'
Holdopstillinger
Greve
Reserver
90'
75'90'
90'
80
an
55'90'
Brønshøj