Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 3-0-sejren over førerholdet Brønshøj i går. Holdet fastholder dermed femtepladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

To spillere kom på tavlen for første gang Tobias Siig i starten af første halvleg, mens Simon “Johnny” Budolph Olsen nettede i slutningen af opgøret. Desuden kom Anton Barlach også på måltavlen inden pausefløjtet.

»Det var en helstøbt holdpræstation i går. Vi holdt vores kampplan og formåede at stå i mod de perioder, hvor Brønshøj lagde pres på os«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen lidt på afstand.

»I første halvleg var vi særdeles effektive og vi scorede to flotte mål ved Siig og Barlach. I anden halvleg var vi godt tilfredse med de omstillingsmuligheder vi fik skabt og vi kunne vel med den sidste skarphed have scoret flere mål end de tre vi lavede på dagen«.

»At truppen yngste mand “Johnny” gik ind og lukkede kampen med den perle af et mål er prikken over i’et. Samtidig skrev han sig ind i GF-historien som næstyngste målscorer nogensinde, 17 år og 10 dage gammel, og vores yngste i Danmarksserien«.

»Efter 6-1-nederlaget i første kamp mod Brønshøj har vi nu afbetalt for den gæld vi satte os selv i ude på Tingbjerg Ground. Vi var i går ekstra stolte af vores drenge«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

I første omgang skrev vi, at Simon Budolph Olsen var den yngste målscorer i Greves historie, men en fintælling blandt flere klubbens mangeårige fans viser, at Jesper Larsen scorede i debutkampen mod Jyderup i 1984. Han var på daværende tidspunkt 16 år.