I sidste weekend trak Greve sig sejrrigt ud af kampen mod topholdet Brønshøj. Med en 3-0-sejr på Greve Stadion, der også danner rammen om morgendagens kamp mod Roskilde KFUM. Med kick-off klokken 13.00.

Greve er nu bare fire point fra en Top2-placering, der giver adgang til oprykningsspillet. Til gengæld er lørdagens modstander langt fra en topplacering. Roskilde KFUM indtager således sjetteplads i rækken. Med fem point op til Greve og ni point til andenpladsen.

»Vi fik slettet vores gæld sidste weekend, da vi fik taget revanche mod Brønshøj. I morgen venter en kamp mod Roskilde KFUM, som kræver en mandfolke indsats«, vurderer cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»De er et modent hold, der kommer med en masse energi, som vi med vores unge hold skal stå imod. Igen, igen står vi uden en række profiler, men vi har dette efterår vist, at den store rotation der har været nødvendig, faktisk kan være en styrke«.

»Der var for eksempel ikke et øje tørt sidste weekend, da holdets junior “Johnny” med sine 17 år og nogle dage klappede et langskud ind til slutresultatet 3-0. Vi håber og tror på, at vi kan fortsætte den positive tendens i morgen mod Roskilde«, afrunder cheftræneren.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Tobias Siig, Lasse Rau-Højer, Christian Larsson, Simon Budolph Olsen, Oliver Lippert, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
14 okt 2023
- 13:00
Greve
0 2
Roskilde KFUM
Danmarksserien, Pulje 1
12 aug 2023
- 13:30
Roskilde KFUM
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
10 jun 2023
- 13:00
Greve
0 5
Roskilde KFUM
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
22 apr 2023
- 13:30
Roskilde KFUM
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
29 okt 2022
- 13:00
Greve
1 2
Roskilde KFUM