Trods et straffesparksmål af Mathias Tagø Pedersen tabte Greve et vigtigt skidt i kampen om en plads i oprykningsspillet, da holdet tabte 1-2 til Roskilde KFUM på Greve Stadion. Med nederlaget har Greve syv point op til andenpladsen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til startopstillingen i 3-0-sejren over Brønshøj i sidste uge. Lasse Rau-Højer var atter med fra start på bekostning af Anders Hunsballe.

Det var gæsterne, der kom først på måltavlen. Efter et kvarters spil, hvor Roskilde KFUMs Frederik Alexander Winther Lindberg placerede læderet bag Thomas Kullenberg Olsen. 0-1 til Roskilde KFUM, men der var mere i første halvleg.

Kort før pausefløjtet blev der begået straffespark mod Simon Boe Nielsen. Det blev Mathias Tagø Pedersen, der eksekverede for Greve og svigtede ikke holdkammeraten. Placerede kuglen bag Conrad Frederik Kromann i Roskilde KFUMs mål. 1-1.

GÆSTERNE LØB MED SEJREN

Roskilde KFUMs Andrew Oseni scorede det, der senere skulle vise sig at være kampens sidste mål, efter knap en times spil og han blev således matchvinder, selvom han måtte lade sig udskifte med 12 minutter tilbage af kampen med en advarsel på kontoen.

Greve foretog kampens første udskiftning 17 minutter inde i anden halvleg. Der var ikke mere spilletid til Anton Barlach. I stedet kom Christian Larsson på banen, og han fik således de sidste 28 minutter for hjemmeholdet.

Der var også spilletid til Oliver Lippert og Nicolai Diaz, der afløste henholdsvis Lasse Rau-Højer og Simon Boe Nielsen med lidt over 20 minutter af kampen, og ti minutter før tid kom Simon Rudolph Olsen også på grønsværen på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen.

29 okt 2022-13:00
Pausestilling: 1-1
Greve
1
Roskilde KFUM
2
Slut
Steen Jensen
Mål
Mål (straffespark)
45'
Kort
Holdopstillinger