Greve skal forsøge at vaske sidste weekends 1-2-nederlag til Roskilde KFUM af tøjet, når holdet i aften løber på banen på Herfølge Stadion til kampen mod Gørslev. Kampen har kick-off klokken 19.00.

I sidste weekend tabte Greve et vigtigt skridt mod oprykningsspillet, da holdet led et 1-2-nederlag til Roskilde KFUM på eget græs. En kamp, hvor Mathias Tagø Pedersen scorede Greves enlige mål på straffespark.

»Vi forærede sejren væk sidste weekend på et afgørende tidspunkt i efterårsrunden«, fortæller Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand, men træneren ser også frem til aftenens kamp.

»Den har været tung at sluge, men vi har bearbejdet frustrationen med en fremragende træningsuge, som giver os stor optimisme i forhold dagens kamp«, fortsætter cheftræneren, der har måtte skifte ud i kamptruppen.

»Selvom Mathias Johansson er ude med en skade så ser truppen bredere ud end til hidtige kampe, hvor for eksempel Magnus Kock er tilbage fra en langvarig ankelskade. Vi ser frem til en forhåbentligt god kamp på Herfølge stadion«, afrunder cheftræneren.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Oliver Lippert, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 2
21 mar 2025
- 19:00
Gørslev
- -
Greve
Danmarksserien, Pulje 2
21 sep 2024
- 13:00
Greve
- -
Gørslev
Træningskampe
15 mar 2024
- 19:30
Gørslev
0 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
21 okt 2023
- 13:00
Greve
0 1
Gørslev
Danmarksserien, Pulje 1
18 aug 2023
- 18:30
Gørslev
1 1
Greve