Anton Barlach har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort mod Gørslev. Midtbanespilleren misser dermed efterårssæsonens næstsidste hjemmekamp, lørdag den 12. november, hvor Greve møder Herstedøster på Greve Stadion.

Greve må undvære midtbanespilleren Anton Barlach, når holdet lørdag den 12. november 2022 møder Herstedøster i efterårssæsonens næstsidste hjemmekamp på Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod Gørslev.

Med det gule kort har Anton Barlach sammenlagt 21 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.