Kasper Ingemann Olesen scorede direkte på frispark i slutningen af kampen mod Herstedøster og sikrede dermed et point til hjemmeholdet Greve, der dermed avancerede til fjerdepladsen i Danmarksserien.

Greve havde foretaget to ændringer i forhold til sidste uges 1-1-kamp mod Gørslev. Mikkel Kongstad og Magnus Koch Nielsen var med fra kampens start på bekostning af Anders Hunsballe og Jonathan Brockmann Villadsen. Sidstenævnte gik i stykker i opvarmningen.

Allerede efter 14 minutter måtte Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen foretage hjemmeholdets første udskiftning. Mitchell Tagø Pedersen kom på grønsværen, hvor han afløste broderen Mathias Tagø Pedersen.

Første halvleg foreløb uden scoring fra nogen af holdene, men enkelt gang måtte kampens dommer Gustav Olsen i lommen efter et gult kort til hjemmeholdet. Den tilfaldt Jonas Stabell efter 19 minutter spil.

COMEBACK OG SCORINGER EFTER PAUSEN

I pausen var der ikke mere spilletid til Mikkel Kongstad. I stedet kom Nicolai Diaz på banen. Sidstnævnte kunne små 20 minutter senere se holdkammeraten Victor Lundt Balling ekspedere bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen i eget net.

Efter et skadeshelvede de sidste tre år kunne Jacob Lassen endelig løbe på banen til et længe ventet comeback. Han afløste Simon Budolph Olsen, mens Oliver Lippert afløste Lasse Rau-Højer i løbet af det sidste kvarter af kampen.

Herstedøster havde formentlig håbet på tre point mod kampens slutningen, men de måtte nøjes med et enkelt. Greves Kasper Ingemann Olesen havde et frisparksskud tre minutter før tid, som strøg lige igennem til kampens resultat, 1-1.