Greve måtte forlade banen uden scoring og point på kontoen, da holdet tabte 1-0 til Tårnby FF på et tidligt mål. Med nederlaget indtaget Greve nu femtepladsen i Danmarksserien, inden efterårets sidste kamp.

Greve havde foretaget ændringer på fire pladser i forhold til sidste uges 1-1-remis mod Herstedøster. Jonathan Brockmann Villadsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen samt Anton Barlach var alle med fra start i forhold til seneste kamp.

Der var blot spillet tyve minutter af kampen, da Thomas Kullenberg Olsen måtte se sig passeret i Greves mål. Det var hjemmeholdets Lasse Linnemann Johansson, der ekspederede læderen i nettet til det, der skulle vise at blive kampens enlige scoring.

UDSKIFTNINGER EFTER PAUSEN

Midtvejs i anden halvleg foretog Greve en dobbeltudskiftning. Der var ikke mere spilletid til Mathias Johansson og Simon Boe Nielsen, og det betød, at Lasse Rau-Højer og Oliver Lippert kom på grønsværen i stedet for.

Det blev til yderligere en udskiftning inden slutfløjtet, da Simon Budolph Olsen kom på banen 11 minutter før tid på bekostning af Tobias Siig. Simon Budolph Olsen kunne se Jonas Stabell få en advarsel i kampens overtid.

19 nov 2022-14:00
Pausestilling: 1-0
Tårnby FF
1
Greve
0
Slut
Kort
90'
Gult kort