Efterårets og årets sidste kamp står for døren, når rækkens nummer fem, Greve møder rækkens nummer otte, GVI. Med kick-off klokken 14.00 på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

I sidste uge tabte Greve 1-0 til Tårnby FF på fremmed græs på et tidligt mål. Det er anden gang i denne sæson, at Greve og GVI mødes. Den omvendte kamp i Nymosen sluttede 1-1 efter Simon Boe Nielsens scoring omkring midten af anden halvleg.

»Det er sidste kamp i år og det handler ikke overraskende om at slutte godt af. De seneste fire kampe har vi ikke vundet og det er godt nok selvom spillet har været godkendt«, fortæller Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi tørster efter skarphed i modstanderens felt og håber vi kan finde den frem i dag. Der er igen noget rotation på holdet i forhold til sidde kamp grundet karantæne og skader, men jeg synes vi kan mønstre et stærkt hold«, synes cheftræneren.

»I første kamp mod GVI blev det en underholdende affære med mange omstillinger og hurtigt spil i længderetning. Jeg håber det billede gentager efter nogle mindre seværdige kampe den seneste tid« afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Christian Wibe Jespersen, Tobias Siig, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Christian Larsson, Simon Budolph Olsen, Mads Christensen, Jonathan Nygaard, Oliver Lippert, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Anton Barlach

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
3 jun 2023
- 12:00
GVI
1 2
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
15 apr 2023
- 13:00
Greve
1 0
GVI
Danmarksserien, Pulje 1
26 nov 2022
- 14:00
Greve
3 0
GVI
Danmarksserien, Pulje 1
24 sep 2022
- 12:00
GVI
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 2
21 apr 2021
- 18:30
GVI
2 2
Greve