Med to scoringer af topscorer Lasse Rau-Højer samt mål af Oliver Lippert, kunne Greve forlade grønsværen med alle tre point i bagagen, da holdet vandt 3-0 på kunstgræsbanen ved Greve Stadion i årets sidste kamp.

Greve havde foretaget ændringer på tre pladser i forhold til 1-0-nederlaget mod Tårnby FF. Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen og Anton Barlach var med fra start på bekostning af karantæneramte Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen og Mitchell Tagø Pedersen.

Allerede efter syv minutter måtte hjemmeholdet indkassere kampens første advarsel, som tilfaldt Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Det var dog ikke halvlegens eneste gule kort, idet Simon Budolph Olsen også kom i dommerens sorte bog efter en halv time.

DEBUT OG SCORINGER I ANDEN HALVLEG

Med sit første mål i Greve-trøjen kom Oliver Lippert på tavlen efter 57 minutter. Lippert kunne også se Mitchell Tagø Pedersen komme på banen fire minutter senere, hvor han afløste Simon Budolph Olsen.

Det blev til endnu et gult kort til Greve med 13 minutter tilbage af kampen, som tilfaldt Anton Barlach. Det slog dog på ingen måde hjemmeholdet, og i løbet af de sidste fire minutter af kampen gik det rigtig stærkt.

Lasse Rau-Højer øgede til 2-0 med fire minutter igen, og blot to minutter senere blev angriberen noteret for endnu en scoring, da han nettede til 3-0. Kort efter blev Lasse Rau-Højer afløst af Jonathan Nygaard, der dermed fik debut for Greve.

Udover Jonathan Nygaard kom yderligere to Greve-spillere på banen ved samme lejlighed. Anton Barlach blev udskiftet med Christian Larsson, mens Mads Christensen fik de sidste par minutter på bekostning af Oliver Lippert.