Efter et længere ophold i 3. divisionsklubben FA 2000 er Frederik Antonson ny mand i Greves blå trøje. Den 25-årige forsvarsspiller har endvidere erfaring fra Hvidovre i landets næstbedste række.

Frederik Antonsen fik debut for Hvidovre i juni 2016 og nåede at spille 15 kampe, men uden at komme på tavlen i den røde trøje. I januar 2019 skiftede forsvarsspilleren fra Hvidovre til FA 2000, hvor han har spillet lige siden.

»Mine forventninger er, at vi skal blive nummer et i nedrykningsspillet og derefter spiller os op i 3. division næste sommer. Derudover forventer jeg også at vi kommer til at dominerer kampene med den trup vi har«, siger Frederik Antonsen til Greve Fodbold Statistik.

»Jeg har kun hørt godt om Greve i form af flere spilere på holdet, “MJ”, “Kock”, “Jonathan” og Simon, da vi alle er fra Hvidovre. Desuden kender jeg også de to nye Oliver og Magnus. Derudover har jeg også hørt godt om det fra nogle tidligere kammerater i FA 2000«.

»Efter den første uge synes jeg, at truppen virker meget harmonisk og sammenspillet«, kommenterer forsvarsspilleren. Frederik Antonsen har fået rygnummer 14 i Greve, og kan få uofficiel debut, når holdet møder Sundby i lørdagens træningskamp.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen glæder sig over tilgangen til klubben.

»I Frederik (Antonsen – red.) får vi en venstrebenet spiller, der kan dække alle positioner i venstre side. Han medbringer solid erfaring fra FA 2000 og Hvidovre«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Med sine 25 år er han i den “bedste fodboldalder”. I forhold til den måde vi vil spille på, er en pasningsstærk venstre back en rigtig god tilføjelse til truppen«, afrunder Greves cheftræner, der også kan se Malthe Gammelgaard Kristensen tilbage i truppen efter rejse.