Den 23-årige midtbanespiller Oliver Skjold Larsen er ny mand i den blå trøje. Han er kommet til Greve fra Danmarksserie-klubben Tårnby FF, men er også noteret for kampe for Sjællandsserie-klubben Avedøre.

Endnu en spiller med fortid i Avedøre er kommet til Greve. Oliver Skjold Larsen, der er noteret for 65 kampe og tre mål i den sort/hvide Avedøre-trøje, som han har spillet i, i løbet af tre sæsoner, inden han kom til Tårnby FF sidste sommer.

»Mine forventninger med skiftet til Greve, er helt klart, at vi kan spille med hvor det er sjovt«, indleder Oliver Skjold Larsen til Greve Fodbold Statistik. Midtbanespilleren kan få uofficielt debut på lørdag i træningskampen mod Sundby.

»Jeg har kendskab til klubben (Greve – red.), i den forstand, at jeg kender en del af spillerne i forvejen og har set en håndfuld kampe«, fortsætter midtbanespilleren. Oliver Skjold Larsen er tildelt rygnummer 21 i Greve.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen er glad for tilgangen til truppen.

»Oliver (Larsen – red.) er en spilintelligent og forudseende spiller, som er dygtige til at fordele bolden fra rummet bag modstanderens første pres«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Ligesom Frederik Antonsen, er Oliver skræddersyet til måden vi spiller på. Udover hans kompetencer på bolden så er Oliver enormt løbestærk og kan dække store rum med sit pres«, afrunder Greves cheftræner.