Greve har forstærket midtbanen med Magnus Johansson, som kommer til klubben fra Sjællandsserie-klubben Avedøre. I Greve kommer Magnus Johansson til at spille sammen med sin storebror Mathias Johansson.

21-årige Magnus Johansson har, efter skiftet fra Danmarksserie-klubben Avarta i sommers, spillet i Avedøre det seneste halve år. Det er i alt blevet til 30 kampe og ingen scoringer i den sort/hvide Avedøre-trøje. Fremover er det dog den blå Greve-trøje, der gælder.

»Mine forventninger med mit skifte er klart at udvikle mig så meget som muligt, som spiller og hjælpe holdet med mine evner på banen – sågar uden for banen«, indleder Magnus Johansson, der kan få uofficielt debut på lørdag mod Sundby, til Greve Fodbold Statistik.

»Jeg kender en masse fra tidligere, både tidligere holdkammerater og modstandere, så det var klart en faktor, der også talte det op. Min bror spiller dernede samt nogle af mine gode kammerater. Derfor havde jeg rigeligt med kendskab til truppen forud for skiftet«.

»Det er min forventning, at det bliver godt det her projekt, der er gang i, og at få skabt nogle fede bekendtskaber og spillet en masse god bold«, kommenterer midtbanespilleren, der er blevet tildelt rygnummer 16 i Greve.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen glæder sig over tilgangen til truppen.

»Magnus (Johansson – red.) er en ung spiller, som vi har haft øje på i længere tid. Han er lillebror til Mathias Johansson, som har været en del af holdet de seneste 2,5 år, så der har hele vejen igennem været en naturlig kontakt til Magnus«, siger Greves cheftræner.

»Nu var timingen rigtig og vi ser frem til at udvikle Magnus yderligere. Han er skolet rigtig godt fra FC København og Hvidovre, men mangler stadig at finde sit positionsmæssige “hjem”. Det er det projekt vi går igang med nu«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.