Mathias Tagø Pedersen var i hopla med tre scoringer, mens Jonas Helleberg Madsen, Tobias Siig og Jonas Stabell også kom på tavlen, da Greve besejrede Taastrup FC med 6-1 i vinterens femte træningskamp.

De to første Greve-scoringer kom før pausen. Mathias Tagø Pedersen tacklede læderet fra Taastrup FC-keeperen ved 1-0-målet, mens angriberen opfangede et sløjt udspark ved 2-0-scoringen. Gæsterne fik dog reduceret inden slutningen af halvlegen.

I anden halvleg var Mathias Tagø Pedersen også manden bag 3-1-målet efter forarbejde af Jonas Stabell, og i sit comebackkamp efter et længere skadesforløb, kunne Jonas Helleberg Madsen bringe Greve foran 4-1.

Det blev til yderligere to scoringer før slutfløjtet. Først var Tobias Siig manden bag 5-1-målet, inden at Jonas Stabell lukkede og slukkede med målet til 6-1. Kampens resultat og Greves første sejr i vinterens træningskampe.