Det bliver en kamp mellem nummer tre og nummer fem i kvalifikationsspillet i Danmarksserien, når Greve og Gørslev mødes på sidstnævntes hjemmebane i morgen aften. Med kick-off klokken 19.15 på Herfølge Stadion.

Forud for forårspremieren har Greve spillet otte træningskampe. Det er blevet til en sejr over Taastrup FC, to uafgjorte mod henholdsvis Allerød og LSF, mens holdet har tabt til Sundby, Frederikssund, Vanløse, Lyngby U/19 samt Slagelse.

»Det er nærmest en lettelse, at sæsonen endelig går igang igen efter en lang vinterpause«, fortæller Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik. Cheftræneren har brugt vinterpausen på flere forskellige ting.

»Holdet står uden tvivl stærkere end i efteråret og konkurrencen om spilletid er blevet benhård. Dertil har vi nogle unge spillere, som vi forventer kan få deres seniorgennembrud her i foråret. Måske nogle af dem allerede kommer i spil mod Gørslev«.

»Overordnet set er tæt på alle klar eller næsten klar. Vi har haft rigtig meget sygdom og småskader de seneste uger, og det sætter også sit aftryk på den trup vi sender i kamp mod Gørslev i aften«, fortæller Greves cheftræner.

»Vi havde fornøjelsen af at møde Gørslev i efteråret, hvor kampene endte med en 2-0-sejr hjemme og et 1-1-resultat på udebane, hvor Gørslev udlignede i kampens sidste aktion« fortæller Anton Moestrup Rasmussen og afrunder:

»Vi møder et engageret hold som med sikkerhed har lagt på i forhold til efteråret især i spillet med bold. Gørslev plejer at kunne skabe en flot ramme om deres kampe og vi håber at dette også bliver tilfældet i morgen aften på Herfølge Stadion«.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Anders Hunsballe, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Træningskampe
15 mar 2024
- 19:30
Gørslev
- -
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
21 okt 2023
- 13:00
Greve
0 1
Gørslev
Danmarksserien, Pulje 1
18 aug 2023
- 18:30
Gørslev
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
6 maj 2023
- 13:00
Greve
2 1
Gørslev
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
17 mar 2023
- 19:15
Gørslev
1 2
Greve