Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-2-sejren over Gørslev på Herfølge Stadion. En sejr, der betyder, at Greve nu indtager andenpladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

Efter et selvmål i kampens indledning, øgede Jonathan Brockmann Villadsen til 0-2 seks minutter før pausen. I anden halvleg fik hjemmeholdet reduceret, men Greve holdt halvlegen ud og sikrede sig alle tre point i forårsåbneren.

»Vi godkendte indsatsen, intensiteten og engagementet i kampen i går. Overordnet set var vi fint tilfredse med hvordan første halvleg forløb, hvor vi havde fin kontrol og bed fra os i gennembrudene«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I anden halvleg tabte vi rytme og spillet foregik på Gørslevs præmisser. De kom med et højt pres, som vi havde svært ved at spille os ud af, primært fordi vi ikke var afstemte om vi skulle spille hurtigt dybt eller finde en spilstation imellem dem først«.

»Det var yderst tilfredsstillende, at vi så så skarpe ud på standardsituationer, som vi gjorde i går. Vi scorede tre mål på hjørne, men fik et underkendt grundet en for os mystisk offsidekendelse«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen.

»Det har været et tema for os i opstarten, at optimere vores standarder og det var derfor yderst tilfredsstillende at få udnytte på dette allerede i forårspremieren«, synes Greves cheftræner, der så kampen mod Gørslev, som en kamp med sit eget liv.

»Den første kamp efter så lang en pause lever ofte sit eget liv og kan hurtig blive “pokalkamps-agtig” og dette var også tilfældet i går med et højt stressniveau, mange dueller og løse bolde samt en del fejl fra begge hold«.

»Vi tager pointene og er glade for dem, men vi er ikke tilfredse med måden anden halvleg forløb«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem til forårets første hjemmekampe. På lørdag mod B 1908 med kick-off klokken 14.30.