Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 0-0-remiset mod B 1908 på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Resultatet betyder, at Greve fortsat indtager tredjepladsen i kvalifikationsspillet i DS.

Efter 1-2-sejren over Gørslev i sidste uge, måtte Greve nøjes med et enkelt point på eget græs. Det var en kamp, hvor Nicolai Diaz kom på banen i slutningen af opgøret til kamp nummer 50 i den blå Greve-trøje.

»Første halvleg blev en alt for rodet kamp, hvor der var mange løse bolde og tilfældigheder. B 1908 fik bragt deres fysik godt i spil og vi er for tøvende med at gå i højt pres. Desuden savnede vi også at vi fik vendt spillet oftere«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Anden halvleg blev, i forhold til udtrykket, mere kontrolleret og vi fik bedre ro på kampen gennem mere boldbesiddelse«.

»Vores spil var på dagen præget af for mange basale tekniske fejl, som besværliggjorde vores muligheder for gennembrud mod et B 1908-hold, der havde trukket sig længere tilbage i banen«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen.

»Overordnet set gik vi fra kampen med en ærgerlig fornemmelse, da vi langt fra spillede op til vores bedste og ikke leverede nogen form for underholdning til de fremmødte tilskuere. Det var en usædvanlig kedelig kamp og det beklager vi«.

»På den positive side så vi fortsat stabile ud i vores defensive organisation og vores midtstoppere Jon (Jonathan Brockmann Villadsen – red.) og Kock (Magnus Kock Nielsen – red.) kan helt sikkert fremhæves for at flot præstation.«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.