Mathias Johansson har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort mod Herstedøster. Midtbanespilleren misser dermed kampen lørdag den 8. april 2023, hvor Greve møder Karlslunde på Karlslunde Stadion.

Greve må undvære midtbanespilleren Mathias Johansson, når holdet lørdag den 8. april 2023 møder Karlslunde på Karlslunde Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af advarslen i fredagens hjemmekamp mod Herstedøster.

Med det gule kort har Mathias Johansson sammenlagt 20 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.