Greve gæster rækkens øjeblikkelige tophold, når holdet i morgen middag løber på banen til kampen mod Karlslunde på Karlslunde Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det er tredje gang, at de to hold mødes i sæsonen.

Sidste fredag måtte Greve forlade grønsværen uden mål og point, da holdet tabte 2-0 til Herstedøster på Herstedøster Stadion. En kamp, hvor Mathias Johansson indkasserede en karantænegivende advarsel i midten af anden halvleg.

»Dette forår er ikke det mest sindsoprivende hvad angår spænding omkring resultaterne i rækken. Til gengæld har vi glæden af at kunne spille to kommuneopgør mod vores naboer fra Karlslunde«, fortæller Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det er nok de to kampe drengene har set frem til og jeg håber vi får en medrivende og underholdene kamp med to hold, hvor man kan mærke den ekstra “gnist”, der gerne skulle være i et derby« fortsætter Greves cheftræner.

»Efter to snævre 1-0-nederlag i efteråret er det os, der har revanche til gode og vi håber det er i morgen vi kan trække det længste strå. Truppen er klar og vi kan stille et rigtig stærkt hold med den fornødne kvalitet, der skal til at slå et rutineret Karlslunde-hold«.

»Jeg håber og forventer en kamp i morgen, hvor begge hold ligger nogle “procenter på” i forhold til de første tre kampe i dette forår.« afrunder Anton Moestrup Rasmussen. Greve indtager tredjepladsen i rækken inden kampen.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Træningskampe
3 feb 2024
- 14:00
Greve
3 0
Karlslunde
Pokalen
14 jun 2023
- 19:00
Greve
2 0
Karlslunde
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
27 maj 2023
- 13:00
Greve
2 1
Karlslunde
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
8 apr 2023
- 13:00
Karlslunde
0 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
8 okt 2022
- 13:00
Greve
0 1
Karlslunde