Greve spiller forårets anden hjemmekamp, når holdet i morgen middag møder GVI på eget græs. Gentofte-klubben indtager næstsidstepladsen i rækken, når holdene løber på banen med kick-off klokken 13.00.

Med Anton Barlachs mål mod Karlslunde forleden kunne Greve trække sig sejrrigt ud af lokalopgøret. Kampen kostede dog en spilledags karantæne til Magnus Kock Nielsen for hans gule kort. I stedet er U/19-spilleren Jesper Linder udtaget.

»Vi møder i morgen en modstander, der kæmper for livet i bunden af rækken. GVI er kendt for en attraktiv spillestil og et ungt hold, der gerne sætter tempo i længderetning«, fortæller Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Af den grund tror jeg at det, ligesom de seneste kampe mod GVI, bliver yderst seværdigt. Drengene har virkelig fået tanket en portion selvtillid efter weekendens derbysejr og jeg håber det giver os momentum ind i kampen i morgen« fortsætter Greves cheftræner.

Det var meningen, at Greve skulle have spillet årets første kamp på Greve Stadion, men det bliver ikke til noget, og i stedet må holdet atter ty til kunstgræsbanen ved Greve Stadion, ligesom det var tilfældet flere gange sidste år.

»Desværre kan vi ikke afvikle kampen på stadion, fordi kommunen ikke har evnet at gøre banen klar. Jeg tror vi i fremtiden skal vænne os til flere og flere kampe på kunstbanerne, da kompetencen, viljen og ressourcerne hos kommunens banepleje svinder år for år kontinuerligt«.

»Det er rekord, at vi først kan tage vores stadion i brug i slutningen af april, men vi skal nok ikke forvente øget serviceniveau i fremtiden« kommenterer Anton Moestrup Rasmussen, inden han afrunder:

»Det føles for os som om de er mere eller mindre ligeglade selvom de har en essentiel opgave om at sikre passende rammer for Greve Fodbolds over 1800 medlemmer«.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Christian Wibe Jespersen, Tobias Siig, Kasper Ingemann Olesen, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Jesper Linder, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
3 jun 2023
- 12:00
GVI
1 2
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
15 apr 2023
- 13:00
Greve
1 0
GVI
Danmarksserien, Pulje 1
26 nov 2022
- 14:00
Greve
3 0
GVI
Danmarksserien, Pulje 1
24 sep 2022
- 12:00
GVI
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 2
21 apr 2021
- 18:30
GVI
2 2
Greve