For anden uge i træk blev Anton Barlach matchvinder for Greve, da holdet lørdag den 15. april 2023 vandt 1-0 over GVI efter 0-0 ved pausen på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Det var midtbanespillerens ottende scoring.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til 0-1-sejren over Karlslunde. Karantæneramte Magnus Kock Nielsen blev afløst af Victor Lundt Balling fra kampens start.

Kampens enlige mål faldt kort efter pausen. For anden uge i træk blev Anton Barlach matchvinder, da hans afslutning passerede Mads-Emil Henriksen i GVI-målet. Det var sæsonens ottende scoring for midtbanespilleren.

FIRE UDSKRIFTNINGER I ANDEN HALVLEG

Kort efter 1-0-målet foretog hjemmeholdet kampens første udskiftning. Der var ikke mere spilletid for Simon Boe Nielsen, og det betød, at Malthe Kristensen kom på grønsværen til de 36 minutter af kampen.

Endnu et par udskiftninger kom 13 minutter senere. Både Kasper Ingemann Olesen og Jonas Helleberg Madsen havde spillet færdigt, og det blev afløst af Lasse Rau-Højer samt Simon Budolph Olsen.

I kampens overtid foretag Greve deres sidste udskiftning. Mathias Tagø Pedersen, der stod for assistenten til 1-0-målet blev taget ud og det gav i stedet kortvarigt chancen til Christian Wibe Jespersen.