Det er lagt op til en kamp mellem nummer tre og fire i DS-kvalifikationsspillet, når Roskilde KFUM og Greve mødes i morgen eftermiddag. Med kick-off klokken 13.30, hvor der fløjtes op på Lillevang Idrætscenter.

De to seneste kampe har Anton Barlach scorede for Greve, og han er også med i truppen til lørdagens kamp mod Roskilde KFUM, hvor der dog er flere ændringer. Sikkert er det, at Magnus Kock Nielsen er tilbage efter endt karantæne

»Resultatmæssigt har vi haft en optur de seneste kampe og har på den måde spillet os tættere på førstepladsen i rækken selvom den ikke betyder noget som helst rent sportsligt«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi håber i morgen at se en offensiv forløsning, hvor vi er skarpere til at finde den sidste aflevering og producere flere kvalificeret afslutninger« fortsætter Greves cheftræner, der kan ses tilbage på en god ude på træningsbanen ved Greve Stadion.

»Træningsugen har været helt igennem forrygende og nu er det vores opgave at overføre dette til kampen i morgen og styrke vores momentum yderligere. Vi vil rigtig gerne forsøge at vinde puljen selvom det ikke betyder noget sportsligt«.

»Den spænding, som turneringsstrukturen ikke giver os, må vi forsøge at skabe selv« afrunder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen, der snart rundet en milepæl i klubben. Med 75 kampe i trænersædet for Greve. Morgendagens kamp er nummer 74.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Tobias Siig, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Frederik Antonsen, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
14 okt 2023
- 13:00
Greve
0 2
Roskilde KFUM
Danmarksserien, Pulje 1
12 aug 2023
- 13:30
Roskilde KFUM
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
10 jun 2023
- 13:00
Greve
0 5
Roskilde KFUM
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
22 apr 2023
- 13:30
Roskilde KFUM
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
29 okt 2022
- 13:00
Greve
1 2
Roskilde KFUM