Mathias Tagø Pedersen scorede for Greve, der holdet lørdag den 22. april 2023 måtte nøjes med 1-1 mod Roskilde KFUM. Et kamp, hvor hjemmeholdets udlignende mål faldt to minutter før tid.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer i forhold til seneste kamp. Frederik Antonsen, Magnus Kock Nielsen og Mathias Johansson var med fra start på bekostning af Kasper Ingemann Olesen, Simon Boe Nielsen og Victor Lundt Balling.

Gæsternes enlige mål faldt efter 33 minutters spil, da Mathias Tagø Pedersen ekspederede bolden ind bag Sebastian Blynov i Roskilde KFUM-målet fra nært hold. Forinden var Magnus Johansson kommet på banen i stedet for Jonas Helleberg Madsen.

TRE UDSKRIFTNINGER I ANDEN HALVLEG

To Greve-spillere noteret i dommerens sorte bog i starten af anden halvleg. Først med gult kort til Tobias Siig kort efter pausen, og blot otte minutter senere blev målscoreren Mathias Tagø Pedersen også præsenteret for en advarsel.

Med en lille halv time tilbage af kampen kom Jonas Stabell på grønsværen, da der ikke var mere spilletid til Frederik Antonsen. Desuden fik Simon Budolph Olsen og Lasse Rau-Højer de sidste 20 minutter i stedet for Malthe Kristensen og Anton Barlach.