Det bliver en kamp mellem rækkens nummer tre, Greve, og rækken nummer to, Tårnby FF, når holdene mødes lørdag middag på Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det bliver første kamp i foråret på Greve Stadion.

Greve spillede 1-1 i seneste kamp mod Roskilde KFUM på fremme græs, hvor Mathias Tagø Pedersen stod for Greves enlige mål i kampen. Det var fjerde scoring i indeværende sæson for angriberen.

»Der er dømt topkamp, hvor vi endelig kan få lov til at bruge stadion. Vi har altid spillet nogle meget tætte kampe med Tårnby FF og jeg forventer også i morgen at vi ser en kamp der kan ligge på vippen«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi leverede vores bedste præstation i 2023 mod Roskilde KFUM i sidste uge, hvor vi endelig fik fundet et chanceskabende udtryk frem. Tragisk komisk nok endte vi med at måtte nøjes med et point selvom vi skabte flere chancer end de forgangne fem kampe til sammen«.

»I morgen bliver udfordringen at holde fast i det flydende og iderige udtryk samtidig med at vi får alle tre point ud af kampen. Skadeslazarettet er desværre til den omfattende side p.t. men vi kan på trods af det stille en god trup til kampen« afrunder Greves cheftræner.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Konstad, Tobias Siig, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Frederik Antonsen, Oliver Jacobsen, Magnus Johansson, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
1 apr 2024
- 14:00
Greve
0 2
Tårnby FF
Træningskampe
16 feb 2024
- 18:30
Tårnby FF
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
30 sep 2023
- 12:30
Tårnby FF
1 3
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
17 jun 2023
- 14:00
Tårnby FF
1 2
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
29 apr 2023
- 13:00
Greve
3 1
Tårnby FF