Simon Budolph Olsen, Anton Barlach og Lasse Rau-Højer kom alle på måltavlen, da Greve lørdag den 29. april 2023 vandt 3-1 over Tårnby FF på Greve Stadion efter 1-0 ved pausen. Greve fører dermed kvalifikationsspillet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde blot foretaget en enkelt ændringer i forhold til kampen mod Roskilde KFUM. Simon Budolph Olsen havde fået chancen fra start på bekostning af Jonas Helleberg Madsen.

Det blev hjemmeholdet, der kunne trække sig sejrrigt ud af første halvleg. Føringsmålet kom allerede efter 14 minutters spil, hvor Simon Budolph Olsen kunne ekspedere bolden ind bag Victor Michaelsen i Tårnby FF-målet.

DOBBELT-OP PÅ MÅLSCORINGEN

Otte minutter inde i anden halvleg foretog Greve deres første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Frederik Antonsen, og det betød, at Jonas Stabell kom på banen. Han kunne sammen med holdkammeraterne se Mathias Tagø Pedersen se gult kort efter.

Midtvejs i halvlegen øgede hjemmeholdet føringen. Anton Barlach kunne, med sit niende mål i Greve-trøjen, sende læderet i nettet på Mathias Tagø Pedersens forarbejde. 2-0 til Greve, der fortsatte jagten på yderligere en scoring.

Tre minutter senere kom Magnus Johansson på banen i stedet for Malthe Kristensen, mens Simon Budolph Olsen forlod grønsværen et par minutter herefter for at give plads til Lasse Rau-Højer, og især indskiftningen af sidstnævnte var målgivende.

EN MÅLGIVENDE INDSKIFTNING

Lasse Rau-Højer havde blot været på banen i syv minutter, da Mathias Tagø Pedersen fandt angrebskollegaen. Førstnævnte svigtede ikke. 3-0 til Greve, der dog måtte se Rasmus Fugls afslutning otte minutter senere gå ind bag Thomas Kullenberg Olsen.

Både Magnus Johansson og Jonas Stabell så gult mod slutningen af kampen, men ikke af disse var karantænegivende forud for hjemmekampen mod Gørslev på lørdag. Til gengæld er det sikkert, at Greve indtager førstepladsen i kvalifikationsspillet.