Der er flere ændringer i truppen, når Greve møder Gørslev på Greve Stadion i morgen middag. Med kick-off klokken 13.00. Det er samtidig en kamp mellem førerholdet og nummer seks i Danmarksseriens kvalifikationsspil.

Greve kommer med en frisk 3-1-sejr i bagagen fra Tårnby FF-kampen på eget græs. En kamp, hvor Simon Budolph Olsen, Anton Barlach og Lasse Rau-Højer scorede for Greve. Førstnævnte er dog ikke med i kampen mod Gørselv i morgen.

»Vi desværre undvære ham af familiære årsager, mens TK (Thomas Kullenberg Olsen – red.) er udenlands«, oplyser Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik, og giver også en kort status på de øvrige skader.

»Vi har stadigvæk Ole (Kasper Ingemann Olesen – red.) og Diaz (Nicolai Diaz – red.) på skadeslisten, mens Frederik Antonsen fik en muskelskade i sidste weekend«, fortsætter Greves cheftræner, der dog også har positiv nyt på skadessiden.

»Vi kan glæde os over at Mini (Jonas Helleberg Madsen – red.), Huns (Anders Husballe – red.) og Simon (Simon Boe Nielsen -red.) er tilbage fra skader samt at der er genvalg i truppen til den 17-årige U/19 spiller Oliver Jacobsen«.

Anton Moestrup Rasmussen glæder sig til lørdagens kamp mod Gørslev.

»Vi er et sted p.t., hvor vi bare glæder os til at komme til kamp. Vi har fundet et godt flow i vores spil og får brugt kampene i foråret til rykke os i måden vi spiller på. Det er skide sjovt for tiden og vi ser en flok veloplagte unge mennesker hver gang vi træner og spiller«.

»Vi møder Gørslev i morgen, som vi godt nok slog i første kamp her i foråret, men det var en kamp der var enormt tæt. De er velorganiseret, har masser af energi og er generelt besværlige at spille i mod« afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

TRUPPEN

Benjamin Bylund, Frederik Knak – Tobias Siig, Anders Hunsballe Lasse Rau-Højer, Malthe Gammelgaard Kristensen, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Oliver Jacobsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Træningskampe
15 mar 2024
- 19:30
Gørslev
0 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
21 okt 2023
- 13:00
Greve
0 1
Gørslev
Danmarksserien, Pulje 1
18 aug 2023
- 18:30
Gørslev
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
6 maj 2023
- 13:00
Greve
2 1
Gørslev
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
17 mar 2023
- 19:15
Gørslev
1 2
Greve