Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-1-sejren over Gørslev. En kamp, hvor Jonathan Brockmann Villadsen og Mathias Tagø Pedersen scorede for Greve.

Efter 2-1-sejren over Gørslev i går fastholder Greve førstepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien á point med Karlslunde, men med en bedre målscore. Holdet kan nu se frem i mod lørdagens kamp mod B 1908.

»Vi mestrede i går kunsten at score på de rigtige tidspunkter. En scoring nærmest samtidig med pausefløjtet og en scoring nærmest med opgivningsfløjtet til anden halvleg gjorde det ikke nemt for vores modstander«, siger Greves cheftræner til Greve Fodbold Statistik.

»Jeg hæftede mig ved at vi forblev rolige og holdt fast i planen på trods af at vi kom bagud relativt tidligt. Målet til 2-1 var et af de bedre, der er blevet lavet på Greve Stadion, hvor Mathias Johansson stråler med en genial assist«.

»Selvom vi “kun” vandt 2-1 blev aldrig for alvor spændende og holdet kan endnu en gang får tanket momentum, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen, der også sætter ord på skaden, som Jonas Stabell fik efter blot 20 minutters spil af kampen.

»Vores tanker går også ud til “Stab” (Jonas Stabell – red.), der måtte udskiftes med en alvorlig knæskade efter at være snublet i et hul i banen. Generelt kæmpede vi med en hård og ujævn bane og hans skade var desværre et resultat deraf«, afrunder cheftræneren.