For anden kamp i træk er flere ændringer i Greve-truppen, når rækkens nummer fem B 1908 og førerholdet Greve mødes i Sundby Idrætspark i morgen middag. Med kick-off klokken 12.00.

Greve fastholdt førerpositionen i rækken, da holdet i lørdags vandt 2-1 over Gørslev på eget græs. En kamp, hvor Jonathan Brockmann Villadsen og Mathias Tagø Pedersen scorede målene for hjemmeholdet, der er hårdt ramt i morgen.

»Ni skader og to karantæner tester for alvor truppens bredde. At vi, på trods af at 11 mand er ude, kan stille en så kompetent trup er intet mindre end imponerende«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I forhold til sidste kamp kan vi glæde os over at TK (Thomas Kullenberg Olsen – red.) og Johnny (Simon Budolph Olsen – red.) vender tilbage i startelleveren«, oplyser Greves cheftræner, der også har set modstanderen lidt an.

»De har, sammen med os, været det bedste hold rent pointmæssigt i foråret og derfor kan kampen godt betragtes som en slags “topkamp”. Det handler især om at nedbryde deres kompakte organisation og være opmærksomme på de lange bolde de slår frem i banen«.

»Derudover handler det om at holde fast i det lækre udtryk, som vi har vist de seneste kampe og fortsætte med at tage initiativet i kampene«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen. Greve er ubesejret i de sidste fem kampe.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Jacob Lassen, Lasse Rau-Højer, Christian Larsson, Simon Budolph Olsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson og Anton Barlach

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
15 jun 2024
- 14:00
B 1908
2 2
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
11 maj 2024
- 13:00
Greve
4 5
B 1908
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
13 maj 2023
- 12:00
B 1908
2 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
25 mar 2023
- 14:30
Greve
0 0
B 1908
Danmarksserien, Pulje 1
1 okt 2022
- 12:00
B 1908
0 3
Greve