Det blev til en kamp uden mål for gæsterne, da Greve lørdag den 13. maj 2023 tabte 2-0 til B 1908 i Sundby Idrætspark efter 1-0 ved pausen. Dermed indtager Greve en placering som nummer tre i kvalifikationsspillet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen måtte atter ryste posten i forhold til de 11 spillere, der startede for gæsterne. Det betød fem ændringer i forhold til det hold, der løb på banen i lørdags mod Gørslev på Greve Stadion.

Fra kampens start var Thomas Kullenberg Olsen, Simon Budolph Olsen, Malthe Kristensen, Jonas Helleberg Madsen og Simon Boe Nielsen med på bekostning af Benjamin Bylund, Tobias Siig, Magnus Johansson, Jonas Stabell og Mathias Tagø Pedersen.

Det var hjemmeholdet, der kunne trække sig bedst ud af første halvleg, da Mads Bukhave allerede efter 15 minutter passerede Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg.

YDERLIGERE SCORING I ANDEN HALVLEG

18 minutter inde i anden halvleg foretog gæsterne deres første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Jonas Helleberg Madsen, der i stedet blev afløst af Magnus Johansson. Christian Larsson kom på banen 10 minutter senere på bekostning af Lasse Rau-Højer.

I mellem de to udskiftninger bragte hjemmeholdet sig yderligere foran med Christian August Rosenmeier Dalgas’ scoring efter 65 minutter. Et mål, der sidenhen skulle vise sig at blive den scoring i kampen.

Med ti minutter tilbage af kampen foretog Greve en dobbeltudskiftning. Snart 20-årige Jonathan Nygaard kom på grønsværen sammen med Jacob Lassen, og det afløste henholdsvis Simon Budolph Olsen og Malthe Kristensen.