Efter sidste uges 2-0-nederlag til B 1908, skal Greve tilbage på sporet, når holdet møder Herstedøster på Greve Stadion. Med kick-off klokken 12.00. Den omvendte kamp endte 2-0 til Herstedøster.

Med 2-0-nederlaget til B 1908 i Sundby Idrætspark i lørdags, indtager Greve tredjepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien, inden morgendagens kamp mod Herstedøster, der ligger nummer syv med 22 point op til Greve.

»Præstation i lørdags var for dårlig og det var første gang i foråret, hvor vi gik fra en kamp og var utilfredse med det vi havde leveret. På trods af store spilandele var vi for ukoncentreret og sløve.«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I morgen mod Herstedøster skal først og fremmest intensiteten, og sulten være tilbage mod et hold, der har alt at kæmpe for«, oplyser Greves cheftræner, der på ingen måde ser kampen som et walk-over for hjemmeholdet.

»Herstedøster har forbedret sig markant her i foråret, og hvis vi lader kampen forgå på deres præmisser, så bliver det en hård omgang«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Malthe Kristensen, Magnus Johansson, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Oliver Jacobsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
20 maj 2023
- 13:00
Greve
2 1
Herstedøster
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
31 mar 2023
- 17:45
Herstedøster
2 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
12 nov 2022
- 13:00
Greve
1 1
Herstedøster
Danmarksserien, Pulje 1
9 sep 2022
- 17:30
Herstedøster
1 6
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
18 jun 2022
- 14:00
Greve
0 2
Herstedøster