0-1 blev vendt til 2-1, da Magnus Kock Nielsen og Mathias Tagø Pedersen stod for Greves scoringer i hjemmesejren over Herstedøster på Greve Stadion. Med sejren er Greve nu på andenpladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer i forhold til 2-0-nederlaget mod B 1908. Tobias Siig, Magnus Johansson og Mathias Tagø Pedersen var med fra start i stedet for Lasse Rau-Højer, Jonas Helleberg Madsen og Mathias Johansson.

Det blev ikke til scoringer i første halvleg, men allerede i pausen foretog hjemmeholdet deres første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Oliver Skjold Larsen, og det betød, at Anders Hunsballe var med fra anden halvlegs start.

MATHIAS TAGØ PEDERSEN MED I BEGGE SCORINGER

Ti minutter inde i anden halvleg kom gæsterne foran, da Rasmus Gjetrup Floor Andersen ekspederede bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Hjemmeholdet foretog deres anden udskiftning, da Lasse Rau-Højer afløste Magnus Johansson.

Midtvejs i halvlegen foretog Greve deres tredje og sidste udskiftning. Simon Budolph Olsen fik ikke mere tid på grønsværen, og han kunne se Mathias Johansson komme på banen til de sidste 23 minutter for hjemmeholdet.

Greve kæmpede for udligning og det lykkedes efter 72 minutter af kampen, hvor Magnus Kock Nielsen scorede bag Lasse Kyrning Hansen i Herstedsøsters mål. Det var efter assist fra Mathias Tagø Pedersen, der var tilbage efter karantæne.

Mathias Tagø Pedersen ville også selv være med og med otte minutter tilbage blev han matchvinder efter assist fra Mathias Johansson. Det blev ikke til yderligere scoring og dermed sikrede Greve sig tre point med 2-1-sejren over Herstedøster.

20 maj 2023-13:00
Pausestilling: 0-0
Greve
2
Herstedøster
1
Slut
Daniel Vigtoft Sørensen
Kort
Holdopstillinger