For tredje kamp i træk kom Mathias Tagø Pedersen på tavlen, mens Anton Barlach også scorede, da Greve lørdag den 27. maj 2023 vandt 2-1 over Karlslunde på Greve Stadion i kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til 2-1-sejren over Herstedøster. Jonas Helleberg Madsen og Mathias Johansson var med fra start på bekostning af Tobias Siig og Simon Budolph Olsen.

Det blev en livlig første halvleg, hvor Mathias Tagø Pedersen kom på tavlen allerede efter syv minutter, da han tæt på mål ekspederede læderet ind bag Patrick Christensen i Karlslunde-målet. 1-0 til Greve, og der var mere tilbage i hjemmeholdet.

Lidt over midtvejs i halvlegen fik Greve straffespark. Mathias Tagø Pedersen blev sat til at sparke, men gæsternes målmand halvklarede og herefter kunne Anton Barlach sende kuglen i kassen fra nært hold. 2-0 til Greve, men det var ikke slut med scoringer.

Kort før pausen fik Karlslunde reduceret til 2-1, da Victor Sander Petersen scorede bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Det blev halvlegens sidste scoring, inden de to hold gik i omklædningsrummet forud for en noget speciel anden halvleg.

TRE UDSKIFTNING OG BIZAR SITUATION

Et kvarter efter pausen kom Lasse Rau-Højer på banen for hjemmeholdet, da han afløste Jonas Helleberg Madsen og blot fire minutter senere måtte en småskadet Malthe Kristensen lade sig udskifte med Frederik Antonsen, der således fik de sidste 25 minutter.

Greve gav også spilletid til Simon Budolph Olsen med seks minutter igen, da han kom på grønsværen på bekostning af Mathias Johansson. Før og efter udskiftningen fik Greve også holdet to eneste advarsler. Først til Simon Boe Nielsen og siden til Oliver Skjold Larsen.

I kampens overtid skete en bizar situation hos gæsterne. Mathias Krogh Moestrup blev præsenteret for en advarsel og sidenhen en udvisning, idet dommeren troede spilleren tidligere havde fået en advarsel. Mathias Krogh Moestrup forlod dermed banen.

Dommer Alexander Mygind Dreyer blev herefter gjort opmærksom på fejlen af sin ene linjevogter Oliver Tvede, og efter samtale med den anden linjevogter Enver Cimic blev Mathias Krogh Moestrup kaldt tilbage til de sidste minutter af kampen.