Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-1-sejren over Karlslunde. En kamp, hvor Mathias Tagø Pedersen og Anton Barlach scorede målene for Greve.

Efter 2-1-sejren over topholdet Karlslunde i går er Greve førstepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien á point med Karlslunde, men med en bedre målscore. Holdet kan nu se frem i mod lørdagens kamp mod GVI.

»Vi vandt reelt set kampen de første 30 minutter, hvor vi scorede to mål og generelt havde godt offensivt udtryk«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand.

»Derefter faldt kampen i tempo og vi kunne “køre den hjem” ved at være rigtig godt organiseret uden bold«, fortætter Anton Moestrup Rasmussen, der gerne ville have set læderet flere gange i kassen for hjemmeholdet.

»Vi kunne ærgre os over at vi ikke fik udnyttet flere af vores store chancer til at få taget spændingen helt ud af kampen, men på den anden side gav vi ikke nogen chancer væk pånær på målet de scorede«.

»Det var anden gang i træk vi kunne slå vores lokalrivaler og jeg løfter på hatten for den disciplinerede holdindsats vi så i dag. 23 point i 11 kampe i foråret og pt. en førsteplads i puljen kan absolut godkendes«, afrunder cheftræneren.