Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-3-sejren over Vordingborg i Pokalen, der betyder, at holdet er med, når der trækkes lod til femte kvalifikationsrunde.

Om knap 14 dage spilles femte og sidste kvalifikationsrunde forud for Pokalturneringen. Det bliver med Greve i en af kampene efter 1-3-sejren over Vordingborg, der blev grundlagt af scoringer fra Anton Barlach, Magnus Kock Nielsen og Lasse Rau-Højer.

»Det var en godkendt og koncentreret indsats, hvor vi hurtigt kom foran 2-0. Der var fuld kontrol og kampen fik kun en lille snært spænding, da de reducerede til 1-2 i forbindelse med en standard«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Holdets junior, Simon “Johnny” Olsen tog derefter sagen i egen hånd, driblede bolden op igennem banen for at lægge den til rette til Lasse, som lukkede og slukkede til 1-3. Det var en flot assist og kampens højdepunkt. Færdigt arbejde«, afrunder cheftræneren.