Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-2-sejren over GVI, der betyder, at Greve fortsat indtager førstepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

Det var atter Mathias Tagø Pedersen og Anton Barlach, der stod for Greves mål. De har nu scoret henholdsvis otte og 11 mål i denne sæson for Greve. Med sejren har Greve nu to point ned til Karlslunde på andenpladsen og seks point til Tårnby FF på tredjepladsen.

»Det var det flotteste fodbold vi har set dette forår. Der blev gjort god reklame for Danmarksseriefodbold af både GVI og os med seværdigt fodbold langs jorden«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»At GVI kan ligge sidst med det niveau de viser, er mig en gåde. De spiller fremragende fodbold, så stor cadeau herfra. Vi er virkelig inde i en god stime på nuværende tidspunt med otte sejre i de seneste 10 kampe og blot et enkelt nederlag«.

»Udtrykket vi spiller med på nuværende tidspunkt kommer meget tæt på den måde vi ideelt vil spille med mangle korte pasninger og kombinationer langs græsset«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen med kampen på afstand.

»Vi er dog ikke tilfredse med at vi gang på gang ikke får lukket kampene, men inviterer modstanderen indenfor ved at lade dem reducere vores føring, det skal vi blive bedre til«, afrunder cheftræneren, der nu kan se frem mod lørdagens kamp mod Roskilde KFUM.