Det er sæsonens sidste hjemmekamp, når Greve i morgen middag klokken 13.00 møder Roskilde KFUM på Greve Stadion. Greve kommer med en frisk 1-2-sejren over GVI i bagagen og fører kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

Mathias Tagø Pedersen og Anton Barlach kom på måltavlen mod GVI og de to målfarlige spillere er også med mod Roskilde KFUM. Hjemmeholdet har haft en god forårssæson, og den statistik skulle gerne fortsætte mod Roskilde-holdet.

»Vi har i 2023 indtil videre opbygget en solid hjemmebanestatistik. Vi har ikke tabt på hjemmebane i en gældende kamp og vi har vundet de seneste fem hjemmekampe i træk«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Den statistik agter vi at udbygge i morgen. Derudover er vi også sultne efter at vinde den symbolske førsteplads i rækken, så hvis man forventer en sommerferie-kamp i morgen, kan man godt tro om«, pointerer Greves cheftræner.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Jacob Lassen, Lasse Rau-Højer, Simon Budolph Olsen, Frederik Antonsen, Lorenzo Di Gregorio, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
14 okt 2023
- 13:00
Greve
0 2
Roskilde KFUM
Danmarksserien, Pulje 1
12 aug 2023
- 13:30
Roskilde KFUM
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
10 jun 2023
- 13:00
Greve
0 5
Roskilde KFUM
Danmarksserien, Pulje 1, kvalifikationsspil
22 apr 2023
- 13:30
Roskilde KFUM
1 1
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
29 okt 2022
- 13:00
Greve
1 2
Roskilde KFUM